Разно

Екипите на Гранит и ЕВН одиграа реми

Фабрика Карпош и Лукоил ги поделија бодовите Фабрика Карпош 6-6(2-2) Лукоил Фабрика Карпош: Александар Божиков 10’ 11’ 30’ 35’ 39’ Тони Мировски 32’ Лукоил: Мартин Алаѓозовски 1’ 23’ Марјан Цветковски 13’ 31’ 40’ Дејан Зиков 36’ Првото полувреме од...

Навивачи

Фемили Аеродром се враќаат на трибина

Меѓу другите услови што ги поставија навивачите на МЗТ Скопје познати како „Фамилија Аеродром“ беше и оној кога ќе игра нивниот клуб во салата „Јане Сандански“ да нема црвени столчиња. Претходната управа предводена од поранешниот градоначалник Коневски немаше слух...

На дното

На сите им покажа точно: Држете 60 секунди лажица на јазик и дознајте дали сте болни

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Вести 24. Наједноставен начин да проверете дали сте здрави, е да земете кажица и да ја ставите на јазик. Држете ја само една минута. Ако вашата лажичка...