Off cafe

Што се учи од експерт за средување плакари

„Често ми кажуваат – колеги, фамилија, пријатели и дечко ми, па и курирот од АСОС – дека имам премногу облека. Не знам кој им рекол да ја означат мојата колекција како ‘преголема’, ама на крајот на претходната година, веќе...

Кец у два

Махер на колото

Дуле Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Разно

2018-та е за јунакот Марко од Охрид

Марко Пејчиновски на 28 август 2018-та во 10:30 часот наутро влезе во водите на Охридското езеро кај Св.Наум и по 8 часа и 45 минути или поточно во 18:15 со пливање стаса до пристаништето во центарот на Охрид. Па...

Разно

Најинтересните спортски фотографии во 2018

Одиме со ред, од почетокот на годината: 6 јануари, Перу. Релито „Дакар“ веќе 10 години се одржува и во Јужна Америка, а таму навивачите од нигде-никаде се појавуваат дури и во пустина 20 јануари, Барселона. Фудбалерот на Еспањол (Хави...