Кога Тито го тепаше Хрушчов со стап

– Кога кралицата Елизабета јадеше скара и побара репете. – Кога Тито чекаше кралицата да го покани да играат валцер како постара по чин (јер она кралица а он маршал). – Кога Софија Лорен тураше маслинки у секоја чорба и тоа не му беше по кеиф на стариот.. – Кога конобар му истури супа у врат на […]