Како луто звучеше Велес во 90-тите

[video:https://youtu.be/5_8wtT_SEFw] Умрело дете за кора: Оловни деца Ние сме оловните деца од Вардар Живееме во нашиот обав град Војска не одиме, за Борец навиваме Растеме во среќа, игри и чад Оџаците високи здивот ни го земаат Ластовички нема, магариња гинат Луѓето се среќни, зошто да се чудат Олово ќе јадат секојпат штом зинат Топилница, топилница […]