БМВ, добар клизачи

[media file=”/files/statija/2019/05/22/11111.mp4″] Даимлер реагираше (не најсмешно), дека нивниот довчерашен шеф се префрлил на линијата EQ,  електричните возила на Даимлер со кои влегува во натпревар со понудата на БМВ кои се понапред во оваа област. [tweet:https://twitter.com/MercedesBenz/status/1131177844502081536] А не дека на Дајмлер им фали смисла за шаденфројде (сеир). Во 2016 година, кога БМВ славеше 100 годишнина од […]