За малце махер, бидна малер па махер

Беше некои 200 коефициент на bet365 дека ќе тепамо од жири, па на смешку на шалу ај да ставимо 2 евра – кој ти дава 400. И на крај пцувамо по Словенију, по Израел и разни зашто не ни дале 2-3 бода за да тепамо од жири. Арно ама ичер искочи информација дека Белорусија зезнале […]

Махер на колото со точен резултат во ЛШ

МАХЕРИТЕ Александар Даме МАЛЕРИ Филип Пеце Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Махер на колото кој ја фати цела ЛШ и ЛЕ

Doctor House Дуле Дуле Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Малер на колото за 800.000 денари

Пано Пано Пано Горан Екрем Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Малер на колото

Драган Драган Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Махер на колото со три и малер со четири тикети

МАХЕРОТ: Дуле Дуле Дуле МАЛЕРОТ: Драган Драган Драган Драган Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.