Бавчи

Демократијата е преценета

Испраќајте ми ваши спотови и песни, или нешто што симпатизирате,од било каков жанр, и јас и моите колеги ќе ги искоментираме сосема коректно и според нашите ставови, така да ако не се плашите од малку конструктивна критика – само...

Бавчи

Ја не су одавде

На телевизор се појавив на мои 12 години и преку “Балкан експрес” ја поздравив наставничката по германски со “Нечу да будем Швабо.” Поминаа од тогаш 15 Бајрама. Во нив истерав речиси 3 години во 3 различни телевизии, 4 години...