Стариот добар шунд

Откако непотребно посакавме да се апдејтираме и да чуеме што тоа овој народ слуша на Јутјуб (Раста и њему слични), природно ни се јави пoтреба од детоксикација, со нешто старо и проверено. Во однос на моменталните турбо фолк...

Рани канаринец да те лежи затвор

Човекот е осуден на три години затвор заради одгледување на неколку стебленца канабис. А единствен виновник е канаринецот. Не разбираш ти тоа, друже судија.

Николче како Стојанче

Никола Степан е хрватска варијанта на наш Стојанче само што наместо на политика, овој има удрено на музика. Постојат индиции дека дел од камењата со кои тој се справува, всушност се кршат под неумоливиот фалш. Песната се вика „Карате...