Вебалици

Еве како ќе изгледа вашата кујна во 2025

Кујната е дизајнирана од IDEO од Лондон, глобална дизајнерска фирма и студенти по дизајн, а се фокусира на „социјалните, технолошките и демографските сили кои влијаат врз тоа како ќе се однесуваме во врска со храната во 2025″. Еве некои...

Вебалици

Истегнувања за вас здрвени луѓе

– истегнување за време на туширање – за кошаркари и одбојкари – за карпал тунел синдром – за велосипедисти – за скијачи – за мигрена – за трудници – за тие што стојат на работа топтан сите упатства

Вебалици

Што се сменило на Земјата откако сте се родиле?

Нахранете го системот со основните ваши податоци за датум на рашање, пол и висина и видете што се случили на оваа планета откако сте се родители. Колку земјотерси сте преживеале, колку пати отчукало вашето срце, колку би биле стари...