Малер на колото за 424.000 денари

Роберт Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Леле мајко каков малер за 4,2 милиони денари

Царот си одбрал поштено само три утакмици, ама како баш овие само тој си знае. X-X 3+ е ултра тешко за фаќање, а тој фатил две и пол. Барнсли - Бристол Сити му завршува 2:2 и тоа со израмнување на домаќинот во 94-та...

Малер на колото за 109.000 денари

Мартин Ако имате добитен тикет или ако една ве зафркнала, пишете ни на Фејсбук или на tipster@trendolend.mk. Тикетите праќајте ни ги по секое тековно коло, ги објавуваме во понеделник и петок.

Махериште на колото за 255.000 со Елмас прв стрелец

Ја фаќа Словачка – Велс нерешено и Казахстан – Кипар ГГ3+ од кои секој би избегал во билтен. Но вистинската мајсторија лежи во тоа што го намирисал првиот стрелец на Македонија – Словенија, за потоа да го посака и...