Овчичките порачаа – не дозволувајте да бидеме отфлени и изолирани!

Денес е 2 април, светскиот ден на аутизмот и по тој повод на вчерашниот маскенбал децата со аутизам со маската „овчички” сакаа да испратат една различна порака до сите. Маската која тие ја изработија со своите родители претставуваше симбол...

Одговор на тимот МојТермин

повод: Термину мој, проблем е твој 2.0 —————————-Во врска со упатените забелешки за потсетувањето за закажаните термини со СМС порака, информираме дека тимот на МојТермин ја воведе оваа функционалност со цел доследно почитување на закажаните термини од страна на...

Кога средношколците маршираат

Почитувани, Средношколскиот Пленум од утре започнува со маршеви и протести низ земјава во знак на револт од лошите образовни реформи кои го вклучуваат и новиот начин на државна матура и екстерното тестирање, под мотото „Стоп за лошите реформи во...

Апел за помош на Емануела

Нашата ќерка Емануела Костоска боледува од ретка болест во светот Dg. Sy Prader Willi, Sleep apnea. За да може да продолжи животот на нашата трета ќерка потребно е да се набави апарат за дишење во текот на сонот- Trilogy...

Азискиот број еден во Европа, NISSAN во ново светло на нова локација

Започнуваме ново поглавје за NISSAN во Mакедонија.Со засилени кадровски и организациски промени, а тоа пред се се однесува на интегрирање на тимот од Кадис во NISSAN,со што сме детерминирани да го донесеме брендот на нивото што тој го ужива...