Ќе има кондоми во боја!

Најнормално на свет е тинејџери нон-стоп да мислат на секс ама не како овие тројца за кои овде станува збор (двајца се на 14 и еден на 13 години). Нивен фетиш станала темата како сексот да го направат побезбеден...

Што правиме кога човекот што треба да ја спаси Земјата е негативец на #MeToo?

Во текст објавен на неговиот Фејсбук профил под наслов „За обвиненијата“, Тајсон признава дека иако одредени аспекти од инцидентите навистина се случиле, тој истите поинаку ги доживеал отколку жените што го обвинуваат. „Она што посебно ме интересира е како...

Остај сине, каква журка беше, можеше мамут да излезеш

ДНК тестови на антички остатоци покажуваат дека двата вида повеќекратно сексуално се вкрстувале во периодот од 35.000 години во кои заеднички живееле во рамниците на Евроазија. „Станува збор за комплексна мрежа на сексуални средби во кои поединците имале сексуални...

Републиканците и Демократите имаат различни сексуални фантазии

Велат дека не е паметно да се носи политиката во спалната соба, но таа веќе е таму, заедно со останатиот багаж кој човек го носи со себе. Според досега најголемото и најсеопфатно истражување на сексуалните фантазии во САД, произлегува...

Вива Лас Вегас, индид!

Организација на сексуални ентузијасти наречена Menage Life планира да го сруши рекордот за најголема оргија на светот. Актуелниот рекорд беше поставен во Токио во 2006-та кога се собраа 500 доброволци да копулираат на ангро. Американците очекуваат да бидат барем...

Чисто лавабо долга љубов

Советот за современи семејства, непрофитна организација која ја студира семејната динамика, објави извештај според кој решавањето на задачата со миење садови „има значително влијание на здравјето и долговечноста на врската.“ Во студијата се опфатени повеќе домашни задачи, како купување,...