/  Offside  /  Фудбал

Елмас слета на аеродром, ама не во Неапол

„Не знам ништо за трансферот, тука сум за да ги започнам подготовките со Фенербахче“. [media file=”/files/offside/2019/07/10/istanbul.mp4″]

„Не знам ништо за трансферот, тука сум за да ги започнам подготовките со Фенербахче“.

[media file=”/files/offside/2019/07/10/istanbul.mp4″]

Речник

Најчитани