/  Off topic  /  Вебалици

Фајрфокс сенд, сервис за големи фајлови што не сакаш многу да се шират

Освен што не ти фаќа место на твој хард или клауд сервис, добро е и што не мора да го мислиш фајлот дали си го избришал и слично. Пробај тука

Освен што не ти фаќа место на твој хард или клауд сервис, добро е и што не мора да го мислиш фајлот дали си го избришал и слично.

Пробај тука

Речник

Најчитани