Хроно мафини

Овие мафини се единствените што ги сликав на раат. Ги спремив уште вечерта за да ги јадам сабајлето за доручек. Се останато што спремам и го сликам, го јадам камен ладно! 🙂 Не очекував дека се толку вкусни, да не кажам превкусни. Се двоумев дали со спанаќ или блитва, но блитвата ја имав во фрижидер […]

Овие мафини се единствените што ги сликав на раат. Ги спремив уште вечерта за да ги јадам сабајлето за доручек. Се останато што спремам и го сликам, го јадам камен ладно! 🙂

Не очекував дека се толку вкусни, да не кажам превкусни. Се двоумев дали со спанаќ или блитва, но блитвата ја имав во фрижидер и она победи. Ми текна да ги правам вечерта во 22ч. Едвај дочекав да се разбудам и да ги пробам. Пре-вкус-ни!

Речник

Најчитани