KibbleD9

Мило ми е што гледам колку народ синоќа имало на плоштад и уживало во Дино Мерлин. Изгледа вистински погодок. Само што сега уште повеќе ми е јасно во каков стејт оф мајнд е македончето и дека никогаш нема да го биде.


@kvrga

Никогаш нема да прежалам што славниот режисер Куросава не ја ожени мојата баба.
Замисли:
Лепосава Куросава.


@Ronniewood

„Оваа коса не оди никаде“, му рекол гитаристот на Стоунси на својот доктор кој му предложил хемотерапија за третман на откриениот рак на белите дробови. Ете како и грдите луѓе можат господски да држат до себе.


@avtor

Ако уште некој ми пише коментар: “Не оди у длабокото” има да го поканам да дојде само за да го удавам!