/  Offside  /  Фудбал

Како ѕверов го испуштија големите клубови?

I KNOW WHAT I CAN REACH AND I WILL FIGHT FOR IT ⚡️⚡️ #TonicLikeLeminade pic.twitter.com/nZ2BwOv7bj — Mario Lemina (@LeminaM_13) July 10, 2019 Лемина играше за младинските категории на Франција, а по извесно време реши да игра за Габон од каде му потекнуваат родителите. 

Лемина играше за младинските категории на Франција, а по извесно време реши да игра за Габон од каде му потекнуваат родителите. 

Речник

Најчитани