/  Offside  /  Фудбал

Каталонски чекор поблиску до тројна круна

Меси го отвори резултатот во 20′ минута со прекрасен гол: Вториот гол беше дело на Нејмар, по неверојатната Сони плејстешјн акција: Аргентинецот ѝ донесе на Барса водство од 3-0: Вилијамс ги постави конечните 3-1:

Меси го отвори резултатот во 20′ минута со прекрасен гол:

Вториот гол беше дело на Нејмар, по неверојатната Сони плејстешјн акција:

Аргентинецот ѝ донесе на Барса водство од 3-0:

Вилијамс ги постави конечните 3-1:

Речник

Најчитани

Каталонски чекор поблиску до тројна круна

Меси го отвори резултатот во 20′ минута со прекрасен гол: Вториот гол беше дело на Нејмар, по неверојатната Сони плејстешјн акција: Аргентинецот ѝ донесе на Барса водство од 3-0: Вилијамс ги постави конечните 3-1: