/  Offside  /  Фудбал

Ќе го биде малиот

[media file=”/files/offside/2019/02/01/grayrigidfly.webm”] Јак му е и овој потез во трк кој го направи минатиот месец во ЛШ: Delicious from Vinícius ??? The 3rd youngest player to start a #UCL game for Real Madrid!#UCL @vini11Oficial pic.twitter.com/unDXK7X8uL — UEFA Champions League (@ChampionsLeague) December 12, 2018 Плус има мотор во газот Pure speed. pic.twitter.com/IAGFWN3O51 — why (@OmVArvind) January […]

[media file=”/files/offside/2019/02/01/grayrigidfly.webm”]

Јак му е и овој потез во трк кој го направи минатиот месец во ЛШ:

Плус има мотор во газот

Речник

Најчитани