Како на бугарски се вика „слух“?

Зошто од сите непознаници кои ги имаме од бугарскиот јазик, ние сме решиле да се распрашаме баш за овој збор, ќе ви стане јасно веднаш по првите неколку отпеани стихови. Джорджано, лударо една, ни ги измести чеканот и наковалната!

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

tevjT28VCzs]

 

Речник

Најчитани

Како на бугарски се вика „слух“?

Зошто од сите непознаници кои ги имаме од бугарскиот јазик, ние сме решиле да се распрашаме баш за овој збор, ќе ви стане јасно веднаш по првите неколку отпеани стихови. Джорджано, лударо една, ни...