И тој би се отселил од овде, да не е Артан Груби

Артан Груби изјавил дека дивеење е 27-ми април а не „прославата на навивачите“ како што тој го нарекува она што Шверцери го направија во МНТ. Ајде да видиме за што и кого се работи.

За сценариото на 27-ми:

„Со јасни упатства од Заев и Ахмети, на 27-ми се сретнавме со Шеќеринска и се договоривме тој ден да го спроведеме сценариото кое го иомавме подготвено многу порано.“

[media file=”/files/statija/2019/11/25/12414124.mp4″]

*******

Дека ништо што се случуваше на тој несреќен 27-ми не го изненади Артан Груби покажува и ова:

„Син му на #ДонМијале на 27 лани “случајно” се поздрави со Груби кој во таа гужва слободно си шеташе и си збореше на моб и ниедно влакно не му фалеше. Чудно нели????“
@LflVSzOtmYoN36m

[media file=”/files/statija/2019/11/25/qexsdlkabost8igp.mp4″]

********

Одиме малку назад. Артан Груби во тепачките на Кале:

[media file=”/files/statija/2019/11/25/ekovwcow4aix7hp.mp4″]

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

Xev7fHb3D4c]

Бонус: Груби за секоја употреба. 

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

EK1p25t_QnE]

*******

Резиме:

Ноември, 2019 година.
Артан Груби е претседател на собраниската комисија за европски прашања.

********

п.с. Како Форест Гамп – овде

Речник

Најчитани

И тој би се отселил од овде, да не е Артан Груби

Артан Груби изјавил дека дивеење е 27-ми април а не „прославата на навивачите“ како што тој го нарекува она што Шверцери го направија во МНТ. Ајде да видиме за што и кого се...