/  На дното

Шокантно: Азра, босанската пророчица тврди дека Аркан е жив и Цеца го издржува

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Галама.

Босанската пророчица Азра Муратовиќ сите ја знаат како жената со лажиците. Нејзината моќ да гледа „на лажици“ некои ги засмејува, а некои се наежуваат од тоа. останува на вас дали да верувате или не.

-Одговорно тврдам дека Жељко ражнатовиќ Аркан е сеуште жив! Ја практикував полноќната молитва па по пат на сон видов дека е жив и дека наскоро ќе бидат доставени докази за тоа дека Аркан не е мртов. жената го изрджува и тоа го видов.

Ќе биде повикан од страна на еден човек, па тој детал ме заинтригира, па за да видам кој човек ќе го повика, гледав на лажици. Седмата лажица ми кажа дека Аркан ќе има големи проблеми со тој човек, изјави пророчицата Азра Муратовиќ која гледа на лажици за босанските медиуми, но не наведе каде „го крие“ Цеца.

Таа од друга страна вели дека Цеца само глуми „натажена вдовица“ а всушноста таа го издржува, наведуваат босанските медиуми.

Речник

Најчитани

Шокантно: Азра, босанската пророчица тврди дека Аркан е жив и Цеца го издржува

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Галама. Босанската пророчица Азра Муратовиќ сите ја знаат како жената со лажиците. Нејзината моќ да гледа „на лажици“ некои ги засмејува, а...