/  На дното

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 19 Декември 2019 година

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Среќа.

Порака на универзумот за 19 Декември 2019 година – добриот период само што започнува…

Универзумот денес порачува:

Убавината на животот е што секој ден имаме шанса да научиме нешто ново.

Секој нов ден е шанса да бидеме уникатни, искористете ја вашата имагинација и претворете ја во својот начин на живот.

Бидете искрени со себе и направете ги само изборите на кои навистина сте доследни.

Кога сте во недоумница, обидете се да ја слушнете интуицијата, затоа што внатрешниот глас честопати ни го покажува добриот начин.

Станувате се посилни и помудри, а допрва добриот период треба да дојде!

Речник

Најчитани

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 19 Декември 2019 година

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот Среќа. Порака на универзумот за 19 Декември 2019 година – добриот период само што започнува… Универзумот денес порачува: Убавината на животот е...