Нудли со зеленчук

Ви се случило некогаш да видите некоја си храна на филм и инстантно да ви се пријаде тоа што го гледате?! Е па, мене тоа ми се случи! Си гледам филм, поточно серија и одеднаш на луѓево во серијава им стига достава на храна. Ако сте приметиле, секогаш доставата е или пица или кинеско нешто. […]

Ви се случило некогаш да видите некоја си храна на филм и инстантно да ви се пријаде тоа што го гледате?! Е па, мене тоа ми се случи! Си гледам филм, поточно серија и одеднаш на луѓево во серијава им стига достава на храна. Ако сте приметиле, секогаш доставата е или пица или кинеско нешто. Овојпат беше кинеско, поточно нудли. Како ги видов нудлите, онака убаво спакувани во четвртасти картончиња што само ги отвараш и од истите си јадеш, така во истиот момент ми се пријадоа. Па така, ја довршив епизодата и се упатив до најблискиот маркет по намирници. Си се вратив дома, ги спремив буквално за 15 минути и си седнав да си ја догледам серијата на раат, уживајќи во нудлите.

Речник

Најчитани