/  Off cafe

Фан-арт за новата мала сирена

Поточно, ќе се изземеме од цреповите што го тераат ова до немајкаде, на видео ги кршат касетите и ДВД-ата и скроз непотребно измислуваат хаштагови од типот #NotMyAriel, и ќе дозволиме да собереме по некое плодче (читај: частење со визуелна уметност) од „спорниот” кастинг.

Фан-арт. Односно, толку многу луѓе се инспирирани од изборот на Хали Бејли за Ариел во филмот, што веќе почнуваат на интернет да излегуваат секакви цртежи и илустрации каде што луѓето веќе замислуваат како ќе изгледа новата мала сирена.

И има одлични.

Еве ја Хали Бејли:

А еве како ја замислуваат:

Off Café критика на холивудското лицемерие – тука.

Речник

Најчитани