/  Off cafe

Како секс-шоп слави 30-годишнина

Кондомериет е бр. 1 норвешки секс-шоп уште од 1989-та. Годинава слават 30-ти роденден со еден многу фин клип.

Да не се гледа ако сте гладни и загорени.

Кондомериет – 30 години безобразлук, од препорачаниот:

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

pWepVLHpxnI]

Еве го и сајтот. На норвешки е, ама сè се разбира.

Речник

Најчитани