/  Off topic  /  Канта

Како помина 2019-та на Порнхаб?

Дали знаете дека ако новите видеа на Порнхаб од 2019-та година сте почнале да ги гледате во 1850-та година, до денес уште не би ви биле изгледани! Следат дузина инфографици за тоа што, кој и колку барал на Порнхаб, вистинска ризница на драгоцени информации за запознавање на ближниот свој (и негово соголување). Секоја чест Порнхаб, рака долу! 

Речник

Најчитани