/  Off topic  /  Канта

Вежби за истегнување на вратот

Ако поминувате повеќе од 4 часа пред компјутер, вашиот врат неповратно многу ве мрази. Се наоѓа во постојани болки и само чека шанса да се укочи. Вежбите треба да ги правите во 3 серии од по 10 повторувања, барем еднаш на ден. Повторувањата се прават наизменично прво на лева па на десна страна.

Речник

Најчитани