/  Off topic  /  Вебалици

Две он-лајн алатки за откажување од Фотошоп

Првата е Фотопеа, он-лајн верзија на Фотошоп со сосема солиден избор на алатки:

За Фотопеа, клик тука

Втората е Скуш, сервисот кој ви дозволува оптимизирање тежината на сликите:

За Скуш кликнете тука

Речник

Најчитани

Две он-лајн алатки за откажување од Фотошоп

Првата е Фотопеа, он-лајн верзија на Фотошоп со сосема солиден избор на алатки: За Фотопеа, клик тука Втората е Скуш, сервисот кој ви дозволува оптимизирање тежината на сликите: За Скуш кликнете тука