/  Offside  /  Фудбал

Гест на колото во Франција

Во Италија гестот број 1 го направи Лукаку, а во Франција тоа признание оди кај Мбапе. Што се вика уште е дете, а веќе знае како со децата. Нема место за паника, мал е, ќе научи дека не смее друг пат да влетува на терен. Инаку можеби е прв кој успеал да добие автограм во книга на сред натпревар.

[media file=”/files/offside/2019/12/23/2019-12-2122-35-23-streamable.mp4″]

Гестот на Лукаку

Речник

Најчитани