/  Offside  /  Фудбал

Овој Медел стварно нема памет

Го носи прекарот „Питбул“, што не е за фалење нели, а на терен и надвор од него има направено низа инциденти. Синиша Михајловиќ до вчера излезе од болница каде се бореше со смртоносна болест, а тој фати и со него да се тегне и оправа. Плус тренер му е.

Михајловиќ сакаше само да спречи нешто поголемо меѓу Гари Медел и играчот на Лече.

[media file=”/files/offside/2019/12/23/sinisamihajloviccoachofbolognawhoisbattlingleukemia.mp4″]

И со Меси се фати годинава на Копа Америка

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

Ys28RaFAld8]

А и по судови се има влечено

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

2HqpgUGwkGY]

Речник

Најчитани