/  Offside  /  Фудбал

Шампиони или не, морам и пехарот да го проверам

Лацио синоќа го совлада Јуве со 3:1 во Супер Купот на Италија, а финалето се играше во Саудиска Арабија. Пехарот преку контролата на аеродром го пренесе Данило Каталди кој ја олади Старата Дама со голчиште од слободен удар во 94-та. А контролата е иста за секој, без разлика што носи в раце.

[media file=”/files/offside/2019/12/23/811149715426978496479017437202379586162474n.mp4″]

Голчиштето на дечкото со пехарот

[media file=”/files/offside/2019/12/23/streamja-simplevideosharing.mp4″]

Речник

Најчитани

Шампиони или не, морам и пехарот да го проверам

Лацио синоќа го совлада Јуве со 3:1 во Супер Купот на Италија, а финалето се играше во Саудиска Арабија. Пехарот преку контролата на аеродром го пренесе Данило Каталди кој ја олади Старата Дама со голчиште...