/  Offside  /  Кошарка

Нено наш ги понижи Каталонците со дриблингов

Задолжително видео од викендов за цела македонска кошаркарска јавност па и пошироко е потегов на 21 годишниот Ненад Димитријевиќ на мечот за својот Хувентуд против Барселона. Коментаторите се во транс, а од публика за глава се држеа кога го видоа влезот и финтата на македонскиот репрезентативец. Спектакл.

[media file=”/files/offside/2019/12/23/gyrweraki4b520ee.mp4″]

 

Речник

Најчитани

Нено наш ги понижи Каталонците со дриблингов

Задолжително видео од викендов за цела македонска кошаркарска јавност па и пошироко е потегов на 21 годишниот Ненад Димитријевиќ на мечот за својот Хувентуд против Барселона. Коментаторите се во транс, а од публика за глава...