/  Offside  /  Навивачи

Браќата од Гелзенкирхен им го честитаа јубилејот на Комити

Се следат, се поштуваат и се бодрат едни со други. Пријателството меѓу навивачите на Шалке и Вардар трае 15 години, а германските ултраси овој пат на средбата против Ајнтрахт Франкфурт со голем транспарент им го честитаа 20 годишниот јубилеј на Лојан Фанс.

Од јубилејот

Речник

Најчитани

Браќата од Гелзенкирхен им го честитаа јубилејот на Комити

Се следат, се поштуваат и се бодрат едни со други. Пријателството меѓу навивачите на Шалке и Вардар трае 15 години, а германските ултраси овој пат на средбата против Ајнтрахт Франкфурт со голем транспарент им го...