/  Offside  /  Навивачи

Девојчето кое пееше во чест на ФК Вардар и Комитите

Од прославата со трите јубилеи во едно, 20 години Лолај Фанс, 10 години братство со Војдови и 5 години Комити Маџари, кои ги прославија на дербито против Шкендија, Комити извадија ново парче видео. Овој пат во главна улога е млада навивачка на Вардар по име Фросина Пепоска која растури под Запад.

За јубилејот добија честита и од Бундеслигата

Речник

Најчитани

Девојчето кое пееше во чест на ФК Вардар и Комитите

Од прославата со трите јубилеи во едно, 20 години Лолај Фанс, 10 години братство со Војдови и 5 години Комити Маџари, кои ги прославија на дербито против Шкендија, Комити извадија ново парче видео. Овој пат...