/  Offside  /  Навивачи

Како да почнеш мексикански бранови на стадион?

Давид Вујаниќ го има рецептот. Од прва е тешко, како и сè друго. Од втора исто клај-клај, ама возот кога ќе тргне веќе е тргнат. Давид Вујаниќ е познат навивач на Ливерпул, роден во Книн, а преселен во Лондон каде денес живее. Брановите ги проба на полуфиналето на Светското клупско натпреварување меѓу Ливерпул и Монтереј (2:1).

Речник

Најчитани