/  Offside  /  Навивачи

По само 30 секунди од трибините во Кратово се слушна ова

Што се вика уште не почнати, незагреани и се разбира без грешка на терен, бидејќи од мечот Силекс – Академија Пандев беа поминати само 30 секунди, некој веќе само тој знае како и зошто беше инспириран да го украси преносот на МТВ со збор кој ќе го чуете на крајот на видеото.

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied

7PwwOVa-i9o]

За нивната епска ВИП ложа

Речник

Најчитани

По само 30 секунди од трибините во Кратово се слушна ова

Што се вика уште не почнати, незагреани и се разбира без грешка на терен, бидејќи од мечот Силекс - Академија Пандев беа поминати само 30 секунди, некој веќе само тој знае како и зошто беше...