/  Offside  /  Навивачи

Те фати камера бе слепец

Во наше време, а колку што знаеме така е и сега, пред утакмица одиш да се загрееш малце во Дебар Маало и тоа е тоа, пошто таму само семки може да внесеш. Во Англија и Германија обично пиво се купува на полувреме. Ама ова е Јужна Америка, а ова е фан на Ривер Плејт кој не е само по белиот дрес.

[media file=”/files/offside/2019/12/06/796751025369623868872097111758147529736192n.mp4″]

Речник

Најчитани