/  Offside  /  Навивачи

Во 3 часот пристигнуваме, жива душа нема да има на аеродром

Холандскиот фудбалер од средниот ред на Аталанта, Мартен Де Рон и неговата претпоставка за тоа дали ќе има некој на аеродром откако ќе се вратат дома со пласман во осминафинале во ЛШ.

Аха да, биди сигурен дека ќе нема никој. 

А ова пред 12 дена кога го добија дербито против Бреша кое важи за регионално во областа Ломбардија. 

 

Речник

Најчитани

Во 3 часот пристигнуваме, жива душа нема да има на аеродром

Холандскиот фудбалер од средниот ред на Аталанта, Мартен Де Рон и неговата претпоставка за тоа дали ќе има некој на аеродром откако ќе се вратат дома со пласман во осминафинале во ЛШ.