/  Off topic  /  Вебалици

Решение за луѓе со претерано многу отворени табови

Воркона е екстензија за Гугл Хром која има амбициозна цел да стане „оперативен систем за работа на интернет“ и по пат да го олабави твојот ден, браусер и компјутер од десетици константно отворени табови. Екстензијата се плаќа, ама има и бесплатна верзија на неограничено време. Сајтот тука.

Воркона е екстензија за Гугл Хром која има амбициозна цел да стане „оперативен систем за работа на интернет“ и по пат да го олабави твојот ден, браусер и компјутер од десетици константно отворени табови.

Екстензијата се плаќа, ама има и бесплатна верзија на неограничено време. Сајтот тука.

Речник

Најчитани

Решение за луѓе со претерано многу отворени табови

Воркона е екстензија за Гугл Хром која има амбициозна цел да стане „оперативен систем за работа на интернет“ и по пат да го олабави твојот ден, браусер и компјутер од десетици константно отворени табови....