Гледанка

„Во главата на Луин Дејвис”, или што значи мачката?

Луин (Оскар Ајзак) е музичар со судбина слична на многумина кои се обидувале да си го најдат патот во Њујорк на почетокот на шеесетите. Во студената зима на 1961 тој преспива по пријатели, ѕемне во сомотско сако без капут,...