Медиуми

Хаштагот ја убива веста

Иако денес и шуто и рогато користи хаштаг пошто тоа им се гледа згодно и модерно, експерименти покажуваат дека тој ги одвраќа луѓето да ѝ веруваат на вест која е закована со тараба. Бидејќи од одма знаат на каде...