Музика

МК има свои Devo: The Local Blue//The Mook

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied 5b4lBblM-Tg] The Local Blue за себе: The Local Blue е динамично психоделично трио од Скопје. Нивниот звук не може да се категоризира низ секојдневните вибрации и жанрови. Напротив, динамиката и текстурата...

Музика

Минути за руска пропаганда

Молиме за малку тишина. Јарослав Сумишевски и Ерболат Турлубеков имаат нешто да ви кажат. Во еден суптилен хибриден напад на синхронизиран двоглас.

Музика

Druggy & S.A.M. – Никад доста

YouTube Embed: No video/playlist ID has been supplied qeEDFbfa0J0] Песната е најава за микстејпот “Druggy Слушатели”, кој претставува проект на кој Druggy како продуцент и автор на музиката соработува со неколку артисти од македонската трап и хип-хоп сцена. Видеото...