Видео забава

Да се потсетиме на снегот

Како што се намалува веројатноста дека некогаш во блиска или далечна иднина ќе видиме снег, вреди да се има потсетник дека тоа снегот не е така безазлен како што изгледа, посебно ако си тазе татко.

Фудбал

Во САД првпат се играше прволигашки фудбал на -7 степени

Пред судиската свирка за почеток на мечот температурата на воздухот била -7,7 Целсиузови степени и овој натпревар станал најстудениот во историјата на лигата (почна 24 сезона викендов). Но и покрај тврдиот студ и непрекинатото паѓање снег, на стадионот дошле...

Македонски рулет

Важно патот кон НАТО е прооден

[media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg1.mp4″]   [media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg2.mp4″] [media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg3.mp4″] [media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg4.mp4″] [media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg5.mp4″] [media file=”/files/net_roulette/2019/01/28/sneg6.mp4″] виа jp_bebel