/  На дното

Видео: Кој ја гризна Лила за зад..от?

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот За се. Атрактивната ТВ водителка Лила Филиповска, Сергеј Варошлија и Боки 13-ка решија дел од летниот одмор да го поминат заедно во Грција. Очигледно екипата  убаво се забавува, а доказ за тоа е видеото објавено на Инстаграм профилот на Боки 13 на која […]

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот За се.

Атрактивната ТВ водителка Лила Филиповска, Сергеј Варошлија и Боки 13-ка решија дел од летниот одмор да го поминат заедно во Грција. Очигледно екипата  убаво се забавува, а доказ за тоа е видеото објавено на Инстаграм профилот на Боки 13 на која се гледа како Сергеј ја „изненадува“ Лила гризнувајќи ја за задникот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW PRANK ????? @lilafilipovska @varoshlijasergej Gospode dragi ???

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

 

 

 

Речник

Најчитани

Видео: Кој ја гризна Лила за зад..от?

Текстот во рубриката Стигнавме на дното е преземен без интервенции од порталот За се. Атрактивната ТВ водителка Лила Филиповска, Сергеј Варошлија и Боки 13-ка решија дел од летниот одмор да го поминат заедно во...