/  Net Roulette  /  ТВ

Зошто сме толку опседнати да извади лекарско, мислите тоа му е важно на некој од неговите читатели?

* инспирирано од ФБ пост на Чанчаревиќ

* инспирирано од ФБ пост на Чанчаревиќ

Речник

Најчитани